♥♡♥ JGS ♥♡♥

♥♡♥ JGS ♥♡♥
Hey Guys , thanks for visit my blog , leave your link blog down here and i will visit your blog later :) thanks , love yaa ! ♥ ♥

SHOPPING ! ^_^

ASSALAMUALAIKUM ~

Annyeong and hye guys :)
entry pada kali ni opin nk berkongsi aktiviti opin pada hari ni..
penat tetapi berbaloi-baloi.. ngi  ngi ngi ^^
okay opin mulakan dari pagi-pagi lagi..
hari ni kelas memang padat , dan korang sedia maklum la kan..
penat tu biase :)

bangun seperti biase dan kitorang pegi klas yang bermula kul 10.25pagi..
sampai je kelas, belum sempat duduk, kawan bagitaw kelas batal.. adeh O_o
cik mesej "harini kelas cancel, saya ade kerja sket"..
OMG ! cik, kalaulah cik cakap awal 15 minit ,
kitorang memang terdampar lagi kat atas katil..kikiki~ :p
tapi alangkah tak bernasib baik la kan.. 
lepas tu , kitorang berbincang jap , nk balik bilik or tak ?
semua amik keputusan nak tunggu dalam kelas tu..
balik bilik pon tak berbaloi kan.. mse tu da kul 10.45pagi..
kitorang ade kelas plak lepas tu..dalam kul 12.15 tengahari..
tunggu punya tunggu.. penat jugak kan.. opin pon amek peluang bergambar2 dengan kawan2 dalam kelas tuu..kikiki~ snaping is my hobby ;p
so tak heran laa kan :D

okay tunggu lagi tunggu lagi, jam pon da masuk pukul 12.00 tengahari..
kitorang pun beransur keluar dari kelas tadi dan masuk ke kelas seterusnya.. 
tuutt teettt tuttt teettt kelas pun da habih dalam pukul 1.30 petang..
lepas tu kitorang pun berangkat ke cafe.. 
membeli makanan tuk lunch laa kan.. lepas tu balik bilik..
smpai di bilik.. makan2..
lepas sudah makan opin bukak slideshow @ powerpoint..
actually ade perbentangan petang tu.. pukul 3.00petang..
pembentangan tu bergroup..tapi opin ditugaskan tuk menyiapkan slideshow berkenaan.. :)
tutt teettt tuttt teettt, tengok jam da kul 2.30 petang.. bersiap pastu p kelas..
bila sampai kat kelas, dorang cakap presentation akan dibuat kat dewan.. ngeee , berdebar da mase tu..
yela kan..dewan tu besar..cuak tu mesti ade =.=
 pastu tunggu2 lecturer pon da masok.. group opin yang kedua..
bila tiba time group opin , neves tu da datang.. kih2 ;p
pastu tetttttttttttt ! sesuatu yang tak dijangka telah berlaku.. malu2 :p
hahaha ! *biarlah rahsia antara opin da geng sekelas.. siyes malu ~ hahaha :p
tanak cite dan tanak daa ingat >,<
pastu bila da siap bentang2 semua , cik pon bagi markah semua2 kan..
jam pun da menunjukkan 4.20 petang.. time untuk pulang..
dan petang tu sebenarnya kitorang ade plan..nak kua..
kami betiga termasuklah opin..
plan pada mulanya nak kua teman kawan p kinik..
dia sakit gusi smpai tak bole tido malam..sian plak diaa.. :(
opin pon da penah merasa ape yang dia rasa.. sangat2 tak suka bila sakit gusi or sakit gigi.. T_T
lepas temankan dia pegi kinik, agenda utama opin pon bakal berlaku..hak3..
SHOPING !! shoping !! SHOPPING !! :D 
ape lagi kan..hehee ;p

mula-mula kitorang pegi PKT, pastu pegi ZUA PERMAI TRADING ! :D
yang kat PKT tu opin beli buah pear jew.. yang dekat ZUA tu abih dekat RM100.. 
alaaa , bukan beli alat kosmetik or baju or kasut ke ape.. beli makanan jew pun..
macam air kotak , biskut , 100plus, susu fenlin , & vico.. tu jew.. 
tapi da lari bajet. haha ;p

 *lebih kurang same la ni.. bukan 1/2 beg plastik jew.. tak cukup tangan taw.. ;p
pastu lepas borong situ , kitorang p makan kat kedai jap..
lame tak pekena ABC ! :D ape lagi , ABC laaa yang dipesan.. 
pastu pesan roti canai.. heh my fev :D
pastuu tapau STIMBOK ! ngeee ;p
hahaha bnyk kan makan.. yelaa alang2 da kua.. 
makan tak ingat dunia..  haha ^_^

 *lebih kurang macam dalam gambar ni la kan..tapi tade laa smpai terpacak sudu kat sebelah tangan tu.. gelojoh ngak aihh ;p

pastu pun bila perut da kenyang , kitorang pun pulang ke hostel balik ,
penat tu memang penat , tapi nasib baik la kan , malam ni takda kelas..
tapi kawan opin yang 2 orang lagi yang pegi jugak masing2 ade kelas ngan training badminton..
nasib laa kan..walaupun penat dorang pegi jugak.. SALUTE ! ^_^
opin sorang jew kat bilik.. yang lain semua ade kelas & dan selebihnya kua p makan angin.. 
so bila sorang2 tu terasa nak update blog..
so inilah hasilnya..
terima kasih sudi membaca.. :)

thats all aktiviti pada hari ini : 20 april 2011..
da jadi diari kot :D
panjang kan.. bace laa kalau rajen ^_^

WASSALAM~

Thanks for reading ! :)

4 comments:

  1. banyaknya aktiviti buat.
    bagus betul
    aktif.

    ReplyDelete
  2. hehehe..aktif laa sgt..
    tu kebtulan jew :)

    ReplyDelete
  3. Salam..
    bahagianya hiduppp.
    ehehe :)

    salam sahabat,
    emeliena .

    ReplyDelete
  4. wsalam..hehe..

    tengs cik eme.. :)

    ReplyDelete